Харчові барвники: які краще

Харчові барвники: які краще

Для кожного кондитера важливо справити враження не тільки за рахунок смаку, але і оформлення. Без барвників неможливо досягти яскравості, контрастів. Багато хто дотримується думки, що харчовий барвник – це шкідливо. Насправді вже давно існують барвники натурального походження, які абсолютно нешкідливі. Їх безпечно додавати до кондитерських виробів і не тільки. Щоб надати страві оригінальності, потрібно розуміти, які види харчових барвників є і як їх використовувати.

Натуральні харчові барвники виробляють на основі соків різних плодів, ягід і трав. Їх легко приготувати самостійно у домашніх умовах, вони не вимагають жодних добавок. Ринкова ціна натуральних компонентів дещо вища за синтетичні.

Синтетичні харчові барвники добувають з органічних речовин. У цьому є переваги: велика палітра кольорів, тривалість зберігання, податливі. Всі барвники поділяються на дві групи: жиророзчинні та водорозчинні. Ці два стани допомагають досягти рівномірного фарбування в різних елементах кондитерської випічки.

Види харчових барвників

  1. Купити харчові барвники КиївСухі харчові барвники – розсипчаста маса, наноситься сухим пензликом для надання відтінку. Можуть застосовуватись для розпису на дрібних деталях. Щоб барвник не розсипався, його можна розчинити у невеликій кількості води;
  2. Кандурін – мерехтливий сухий барвник. З його допомогою можна надати блиск на будь-якій ділянці кондитерського виробу. Він має перлове, золоте або срібне мерехтіння. Наносять на поверхню за допомогою сухого пензля;
  3. Рідкі харчові барвники – відповідний варіант для фарбування білково-малювальної маси, кремів та домашньої мастики. Рідка суміш відмінно підійде для малювання з аерографа. У такий спосіб можна прикрасити повністю готовий мастичний торт. Витрата барвники з пульверизатора мінімальна, проте, під час прийому прикрашеної їжі можуть забруднитись руки та рот;
  4. Пастоподібні харчові барвники – за рахунок густої консистенції виходить мала витрата. Наприклад, щоб пофарбувати 100 грам мастики потрібно всього кілька крапель такого барвника. Для додавання цієї речовини мастичну масу можна використовувати зубочистку. Також можна фарбувати креми і тісто для приготування тортів райдужних;
  5. Гелеві барвники – застосування аналогічне, як і у пастоподібних. Не мають запаху та смаку. Дуже зручні у використанні для новачків у кондитерській сфері.

Харчові барвники: які краще?

Перед тим, як почати готувати десерт з барвників, необхідно дізнатися більше інформації про них. Досвідчені фахівці в кондитерській промисловості радять почати фарбувати спочатку сухими барвниками. Ваше головне завдання – вибрати якісний продукт. Одним із найкращих у цьому плані є інтернет-магазин «Кориця Україна». Тут зібрані найкращі кондитерські вироби, декор та інгредієнти від провідних європейських виробників. Для новачків радимо купити гелеві барвники. Варто зазначити, що в тісто краще додавати пасту чи гелі, щоб отримати насичені кольори. Для розфарбовування елементів декору підійдуть рідкі розчинні речовини. Жиророзчинні барвники додадуть яскравого забарвлення глазурі та жирного крему.

Магазин «Кориця» завжди відкритий до співпраці. Надсилання замовлень здійснюється по всій території України. Для постійних клієнтів діє система знижок. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном, вказаним на сайті. Ми раді допомогти Вам втілити Ваші ідеї у реальність!

30.11.2017

Notice: Undefined variable: tags in /home/xy408650/koritsa.co.ua/www/catalog/view/theme/default/template/blog/article.tpl on line 21
Поделиться:
Комментарии:
Отзыв
Оставьте свой
комментарий
Оцените новость
Notice: Undefined variable: captcha in /home/xy408650/koritsa.co.ua/www/catalog/view/theme/default/template/blog/article.tpl on line 121
Інтернет магазин Корица © 2009-2019
Всі права захищені.